This is Cafe Blossom.
In my oponion, the essence of cooking is that where ease of eating and the flavor of the ingrediants are mixed,a state arises, and the sensitivity that
can recognize it leads to the pleasure of food.....I think the essence of "food" is floating in such a place.
As a shop, I want everyone to taste it in a timely manner.
We are trying to pursue this area. When everyone reaches a cartain age, they want to talk about the life they have spent so far in some way.
This shop is a projection of my life. And my beloved wife's life....
I don:`t think it`s a good idea to complain now, "The sun has set and it`s these days!

Business days: Satueday,Sunday (from 11:30 to around 15:00)
Phone 0283-66-2254

カフェブロlッサムです。a
私見ですが、料理の本質とは食べ易さと、素材の風味が混じり合った処に、一つの境地が生じ、それを、認識できる感性が食の快楽までつながる・・・。そんなところに「食」の本質は漂っていると思うのです。お店としては、それを、皆様にタイムリーに味わって戴きたい。我等はこの辺りを追及するようにしています。
人は皆、ある年頃に至ると、何らかのカタチで、それまで過ごしてきた人生を語りたくなるものです。この店は私の人生を投影したモノです。そして愛妻の人生を・・・・・・・。
「日暮れて途遠し」と今更、愚痴をいってもしょうがないと思う、昨今であります!

営業日:土、日、(11時半〜15時頃まで).。ご来店を、心より、お待ち申し上げる次第!
休日  :木金です。

 
店の全景写真です

所在地:栃木県佐野市飛駒町1559/電話番号0283−66−2254(ご連絡は夜間でもOK!)

当店は、北関東道、佐野田沼インターOR足利インター下車、12キロの所に在。

/////* Cafe Blossom/ Bluegrass & Country Music / Garden Cafe */////
12月28、29日はローストビーフを焼きます。
今年は、上記の営業が最終になり、年明けは2025年1月11,12,13日の三連休より始まります。
尚、お尋ねの件がありましたなら、お電話にて、お問い合わせ下さい。

カフェブロッサムの外観です



カフェブロッサムのメニュー


ご予約大歓迎! 電話 0283−66−2254(休日でも連絡がつきます)
基本的に毎週の土・日で営業しております。
ご来店の際は、お電話で確認頂けますと幸いです。


電話0283−66−2254

(当店は、環境的、状況的な条件をふまえると、三密になりにくいお店です)

秋の店を写す動画です 当店Facebookページ 若い人がまとめてくれた、老輩の半生記
ローストビーフを暖炉でつくる理由 カフェブロッサムの「食べログ」はこちら
カフェブロッサムのメニュ さらに詳しくカフェブロッサムの世界を ターシャ・チューダーに会う